» » » Пісні страви: пасуля по-закарпатськи

Пісні страви: пасуля по-закарпатськи


Сьогодні у нас в гостях газета «Домашня кулінарія». У ній ви можете знайти найцікавіші рецепти закарпатської  кухні та страви інших народів світу – традиційні та авторські, знайомі та маловідомі.
Рецепти з фотографіями, багато цінних порад, рекомендації експертів та багато іншого – на 32-х кольорових сторінках унікального щомісячного видання «Домашня кулінарія».

Будьте королевою кухні, готуйте разом із нами та дивуйте близьких своїми талантами!

Рецепт від господині delissimo.
«Пасуля» по-закарпатськи означає «квасоля». Це дуже давній рецепт, яким частіше за все ласували селяни, адже квасолі та молока у селян було вдосталь.

Вже зараз ми додаємо копчене м’ясо, аби збагатити смак цього чудового супу. Ви спокійно можете готувати його в класичному варіанті – без мяса, смак не постраждає. Тим більше, щозараз – піст. Це простий в приготуванні суп, спробуйте.
Квасоля 400 гр
Сметана 200 гр
Молоко 150-200 гр
Мука 3-4 ст.л.
Копчене мясо на кістці 300 гр
Лавровий лист 2 шт
Сіль та перець​ скачать dle 12.0
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Погода
Погода в Іршаві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Грудень 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031